Enkla browniesLätt att baka. Ännu enklare att tycka om! Du behöverReceptet är för 8-10 personer. Brownies
Glasyr
Gör så här:Värm ugnen till 175 grader. Smöra en ugnsfast form cirka 20X30 centimeter. Blanda alla torrvaror till kakan i en skål, utom sockret. Smält smör tillsammans med sirap, socker, honung och choklad på låg värme i en kastrull. Rör ner äggen ett och ett. Blanda ner torrvarorna i smeten och bred ut den jämnt i formen. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt kakan svalna helt. Om du vill glasera kakan: Smält smör, socker, sirap och grovt hackade choklad i en kastrull. Låt smälta samman till en jämn smet och bred ut över den svala kakan. Ställ kallt tills glasyren blivit fastare och skär sedan kakan i fyrkantiga bitar med en vass kniv. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KladdkakorGodaste kakanEn kladdkaka passar alltid fint! Prova ett recept på en god och smakrik kaka som bakas lätt i långpannan! FrukostbullarAndra bullarGrovt är gott! Med lättbakade små yoghurtbröd får du en bra start på dagen. Julkakor i långpannaJulkakor till allaEnklaste vägen till att bjuda hela trappuppgången, tjocka släkten eller studiegruppen på fika går som bekant via långpannan. Fyll den med juliga smaker av rikt chokladiga pepparkaksbrownies med både tranbär och kokos eller med äppelkaka smaksatt med ingefära, nejlika, kardemumma och kanel - några av våra viktigaste julkryddor. Känns det för tidigt att börja med stora julbaket redan nu är genvägen att smygstarta julens smaker i en riktigt saftig, generös kaka. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
gott men lite för sött för min smak..