Enkla browniesLätt att baka. Ännu enklare att tycka om! Du behöverReceptet är för 8-10 personer. Brownies
Glasyr
Gör så här:Värm ugnen till 175 grader. Smöra en ugnsfast form cirka 20X30 centimeter. Blanda alla torrvaror till kakan i en skål, utom sockret. Smält smör tillsammans med sirap, socker, honung och choklad på låg värme i en kastrull. Rör ner äggen ett och ett. Blanda ner torrvarorna i smeten och bred ut den jämnt i formen. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt kakan svalna helt. Om du vill glasera kakan: Smält smör, socker, sirap och grovt hackade choklad i en kastrull. Låt smälta samman till en jämn smet och bred ut över den svala kakan. Ställ kallt tills glasyren blivit fastare och skär sedan kakan i fyrkantiga bitar med en vass kniv. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LasagneFärskost sätter smak på lasagnen!Med färska lasagneplattor går det fort att laga en riktigt god lasagne. Variera med färskost i en krämig lasagne med svamp och bacon! HembakatBaka bättre bröd!Ingen kan vara likgiltig inför lukten av nybakat bröd. Att baka själv har blivit ett intresse som fångar allt fler. Förutom smaken så får du ett bröd du garanterat vet vad det innehåller. Och så kan du anpassa brödet så det passar din smak: Börja dagen med hålkakor, baka eget surdegsbröd till kallskuret och osten eller svänga ihop baguetter som passar soppan. Prova gärna ett nytt recept på grahamsbröd som är perfekt till höstens värmande grytor och soppor! Eller baka mångas favoritbröd – luftigt dinkelbröd till maten. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
gott men lite för sött för min smak..