KolabrowniesSegt och gott! Kolabrownies är aldrig fel. Gärna med en god vaniljglass till! Du behöver
Gör så här:Värm ugnen till 200 grader. Smöra en ugnsfast form eller en plåt med hög kant, cirka 20X30 centimeter. Blanda alla torrvaror i en skål. Smält smör, sirap och socker i en kastrull. Låt koka samman så att sockret löst sig och smeten tjocknat något. Ta sedan från värmen, låt svalna något och rör eller vispa i honungen och äggen, ett i taget. Blanda ner torrvarorna och häll smeten i formen. Grädda i cirka 18 minuter i 200 grader, mitt i ugnen. Låt kakan svalna helt innan den skärs i bitar med en vass kniv. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Sylt och chutney av rabarberFånga rabarbersmaken i flyktenSpara gärna en bit av försommaren - före den stora syltruschen i slutet av sommaren kan vi koka in rabarbersylt. BakabullarAndra bullarKall mjölk och varma kanelbullar... Eller kanske ett helt fat nybakade vaniljbullar till kaffet? Vi älskar dessa mjuka, söta vetebullar och alla har sin favoritsort. Från de populäraste kanelbullarna till de spännande chokladbullarna. Att baka sina egna bullar är lätt och roligt och du får garanterat nybakat till fikat. Här hittar du recept, tips och inspiration som får dig att lyckas med bullbaket! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|